-->

شاهد| الطريقة الصحيحة لتنظيف الفسيخ


فسيخ - صورة أرشيفية

كشفت الدكتورة إيمان عبدالمنعم، مدير المركز القومى للسموم بجامعة القاهرة، الطريقة الصحيحة لتنظيف وطبخ الفسيخ لتجنب أضراره.

وقالت فى مداخلة هاتفية ببرنامج "8 الصبح"، المذاع على فضائية dmc: " لازم نقشر الفسيخ ونشيل الراس والأمعاء والجلد، وتطهيره باللمون والخل المخفف لمدة 3 ساعات، لقتل أى أنواع من البكتريا ممكن تكون موجوده فيه".

وأضافت: "لازم ناكل جنبه خضار، لأنها مصدر للمياه اللى بتروى أنسجة الجسم، علشان يعادل ملوحة الفسيخ، ولازم بصل علشان فيه مضاد حيوى طبيعى علشان يقلل من سمية الفسيخ".





شكرا لمتابعتكم خبرعن شاهد| الطريقة الصحيحة لتنظيف الفسيخ في بكبوزة ونحيطكم علما بان محتوي هذا الخبر تم كتابته بواسطة محرري مبتدا ولا يعبر اطلاقا عن وجهة نظر بكبوزة  وانما تم نقله بالكامل كما هو، ويمكنك قراءة الخبر من المصدر الاساسي لهه من الرابط التالي مبتدا مع اطيب التحيات.

إرسال تعليق

أحدث أقدم